top of page

Sociale fælleder

Eller hvordan dit sociale liv har et eksplosivt potentiale til at forandre verden.

Fælleden er der, hvor de fattige i gamle dage kunne lade deres køer græsse og på den måde klare sig uden at eje jord. I dag er de fleste geografiske fælleder enten blevet privatiseret eller gjort til offentlig ejendom. Men der findes også sociale fælleder overalt omkring os, der skabes ud af vores sociale liv med hinanden og som skaber stor værdi for alle, fx hjælpsomhed, kærlighed eller kommunikation. Det karakteristiske for disse er, at de ejes af alle og ingen. Men i en økonomi, der baserer sig på service og viden, er de sociale fælleder blevet ekstremt værdifulde. 

 

Hvorfor interessere sig for ideen?

Hvis man formår at bruge sociale fælleder på arbejdspladsen uden at udtømme dem, er potentialet for arbejdsglæde og økonomisk vinding meget stor. 

 

Hvad kan ideen gøre for mig?
Sociale fælleder er en radikal ide, der vil ændre dit syn på økonomi og det sociales betydning. Og så kan den gøre dit lokalsamfund fuld af liv, hvis man får skabt nye, stærke sociale fælleder.

Målgruppe

Ledere og medarbejdere i størrere virksomheder, boligforeninger og landsbyer. Og som altid: den alment interesserede lytter.

Book

Foredraget bliver altid tilpasset kundens behov. Kontakt mig for mere information angående pris og varighed.

bottom of page