top of page

Grøn revolution

eller hvordan kampen mod oprørske arbejdere gjorde os afhængige af fossile brændsler, og hvordan det gode liv ser ud hinsides den sorte energi.

Det er menneskets sult efter billig energi, der mere end noget andet har drevet os mod den planetariske afgrund, vi kalder klimakrisen. Men det behøver ikke være sådan. At vi i dag overvejende bruger fossil energi var resultatet af en politisk beslutning truffet af en lille gruppe industrialister i 1825, og derfor en beslutning, der kan laves om. Faktisk var de første 60 år af industrialiseringen drevet af grøn energi. Det giver håb om, at en anden virkelighed er mulig. Men før vi kan lave en grøn revolution, må vi lære, hvordan vi gør op med den fossile infrastruktur, der er alle steder omkring os.

 

Hvorfor interessere sig for ideen?

Alle virksomheder må i dag forholde sig til bæredygtighed. Men ofte bliver det ved snakken og de gode intentioner. Ideen om grøn revolution hjælper os med at forstå mekanismerne i den fossile økonomi, så du kan gøre en reel forskel.

Hvad kan ideen gøre for mig personligt?
Bliv klogere på den altoverskyggende udfordring i dag og få et kvalificeret bud på, hvordan ideen om revolutionen ser ud i klimakrisens tid. Du vil aldrig se på energi og industrialisering på samme måde.

 

Målgruppe

Alle virksomheder der ønsker at tage et samfundsansvar og gøre en forskel i den grønne omstilling. Og som altid: den alment interesseret lytter.

Book

Foredraget bliver altid tilpasset kundens behov. Kontakt mig for mere information angående pris og varighed.

bottom of page