top of page

Arbejdskritik

eller hvordan vi lod lønarbejdet få magten over vores liv og drømme, og hvordan vi finder meningen igen.

Arbejde - eller mangel på samme - er blevet et af tidens mest omdiskuterede emner, der får alle fra statsministeren til forfattere på Ærø op af stolene. Men hvordan kom det egentligt i stand, at vi alle blev “medarbejdere”, der forventes at skulle realisere os selv gennem vores lønarbejde og finde vores identitet på arbejdspladsen? Det bliver vi klogere på, når vi dykker ned i lønarbejdets dramatiske historie, der ændrede vores verden så gennemgribende, at vi på trods af lønarbejdets relativt nylige oprindelse slet ikke kan forestille os et alternativ.

Vi ser på muligheden af en kortere arbejdsuge, om meningsfuldhed i arbejdet, i fleksibilitet og meget andet.

Hvorfor interessere sig for ideen?

Arbejdet tager halvdelen af vores vågne timer og derfor et alt for vigtigt fænomen til ikke at beskæftige sig systematisk med. Samtidig oplever stort set alle brancher udfordringer med fastholdelsen af medarbejdere, fordi folk synes deres arbejde mangler mening. Her har denne ide et enormt potentiale.

 

Hvad kan ideen gøre for mig personligt?
Ideen vil med garanti ændre din måde at se på arbejdet og har potentialet til at ændre den måde, du bruger tiden mellem klokken 8 og 16. 

Målgruppe

Ledere, medarbejdere og alle andre, der har et arbejde eller ønsker sig et. Og som altid: den alment interesserede lytter.

Book

Foredraget bliver altid tilpasset kundens behov. Kontakt mig for mere information angående pris og varighed.

bottom of page